NTG eye q GP september 2017

Tusen takk, folkens, for gode tilbakemeldinger!  Vi har kjørt samme opplegg og konsept lenge nå. Vi er fornøyd med det og har tro på det. Vi håper å være til for alle. Og av stemning å dømme, ble dette nok en hyggelig dag på NTG.

Veldig bra er det at det igjen er fart i den noe forsømte A-gruppen. Det har kommet en ny generasjon inn på sjakklinja som både stiller opp og hjelper til på våre turneringer, hvilket vi også er glade for. Vi gjøre mye i mange retninger, men det er tross alt sjakklinja som er kjernen i det hele, og da er det bra vi får med elevene der på våre turneringer.

Noen var av gårde på ungdoms-VM i Uruguay. Fint å ha med noen der også.

I barneturneringen var det Tårn i vår nye premiekolleksjon. Det er bare å samle! Neste gang kan man kapre en Konge.

Vi merker oss to unge brødre fra SK 1911 U på topp i barneturneringen. SK 1911 U med de utrolige ildsjelene Finn Møller og Johs. Kjeken på rundt 80 år i snitt i spissen har produsert sjakkspillere så lenge jeg kan huske, og det holder tydeligvis koken ennå.

Olga har som vanlig tatt masse bilder. Håper ok at vi legger ut. Og bare å melde om noen vil ha sine bilder tilsendt i full størrelse!

Noen i voksenturneringen fikk ikke sine premier: Sondre Lillestøl Melaa, Viktor Nygaard Løvåsen og muligens Rune Dybesland, premier ligger og venter på dere! Kan kanskje plukkes opp i vår neste turnering 25. november.

Merk også vår høstferieleir for barn allerede fra neste uke av! Ennå mulig å melde seg på!

Resultater: