NTG GP april 2019

Første fridagen i påsken pleier å være en bra dag for oss med bra deltagelse og god stemning. Så også nå, men stadig er det mest i bredden vi får vår største oppslutning.

Noen har gjerne tatt vår turnering som oppvarming på vei til påsketurneringen på Fagernes dagen derpå med dertil kanondeltagelse i A-gruppen. Ikke helt sånn nå med bare 8 deltagere her, men det ble i hvert fall en fin «berger-turnering» for dem der alle møtte alle.

Elham Abdrlauf har slått stormestere i flere år allerede, så ingen overraskelse at han gikk til topps. Men han er faktisk bare 13 år. På Fagernes like etter gjorde gikk han opp over 80 ratingpoeng med ratingprestasjon på 2315. Vi følger spent med videre!

I B-gruppen var det også en ung kar som gikk til topps. Saad Abobaker Elmi er født i 2006, hvilket tilsier omtrent 12 år. Så her har vi enda en superspennende spiller på full fart framover.

Saad kommer fra Bærum, og hyggelig var det at også de tre fremste i Mikroputtgruppen av barneturneringen kom herfra. Det driftes bra i Bærum Schakselskap for tiden, og nå strømmer det tydeligvis på med talenter. Det gode arbeidet gir resultater.

Vi merker oss også suveren seier til 6-årige Trym Østberg fra Dragulf USK i nybegynnergruppen med full pott, seks strake seire.

Hyggelig med så mange barn og nykomlinger for tiden! Håper alle kommer tilbake allerede til vår neste turnering 4. mai!