NTG Grand Prix desember 2014

Aller først – takk til alle som kom og ekstra takk til de som i tillegg kommer med hyggelige tilbakemeldinger! Det settes pris på. :-)

Ca 170 deltakere var det totalt på våre to turneringer. Det er jo folksomt, men vi synes i hvert fall det bare er stas. Vi tar gjerne i mot enda flere. Vi håper å se alle – og flere! – igjen. Det er kapasitet til enda flere.

Hyggelig er det også med så god respons på Olgas julekonkurranse! :-) Olga er helt rå på sånt, og det ligger et lass av fantastiske oppgaver på hennes oppgaveside på www.dragulf.no. Det kommer nye oppgaver den 15. i hver måned. Følg med her!

Dette er også i tråd med dette at man blir smart av å bruke hjernen. Det er fint å spille sjakk og at det øver opp konsentrasjonsevnen, men det gjør sannelig denne type oppgaver også.

Litt artig var det også med loddkonkurranse om fint tresjakkbrett med flotte brikker signert av undertegnede. «Skriv noe lurt», forøkte Olga seg med, men jeg kom ikke på noe bedre enn en av hennes egne tekster fra et av våre mange bannere: «Lur kongen i et nett, da blir det lett!»

Resultater fra turneringene ligger som vanlig på Turneringsservice: