NTG Grand Prix september 2014

Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger etter helgens turneringer.

Simen spilte Europacupen for klubblag i Bilbao og noen sjakkelever fra NTG kunne heller ikke hjelpe til. Dermed måtte Olga organiserer det hele på egen hånd, og det gjorde hun etter tilbakemeldingene å dømme helt utmerket sammen med sine hjelpere Syver, Julian og On. Supertakk til dere også!

I barneturneringene handler det mest om å ha det moro med sjakken. De som kommer ser ut til å kose seg, men det er ikke så lett å holde koken oppe og beholde de spillerne som kommer innom en gang i blant.

Målet er på en måte å få barna over i voksenturneringen som går parallelt. C-gruppen der er en super start for ferske sjakkspillere uansett alder, og det er i denne vi har den største veksten.

I A-gruppen var det ulike grunner til at det ble litt færre denne gangen. Denne gruppen har normalt vært kjempesterk, og den blir nok det igjen til vår neste turnering 8. november.

Men rundt 60 deltakere deltok i GP-turneringen og litt over 30 i barneturneringen. Så rundt 100 spillere var det samlet på NTG denne lørdagen. Det er en del det også. :-)