NTG Hurtig GP og Dragulf BGP Mr. Hvalross

58 deltagere i barneturnering og 38 i «voksenturneringen» – ikke verst! Nesten som i gamle dager, tiden før pandemi og masse begrensninger. 😊

Vi håper å kunne si at vi nå virkelig er i gang igjen. Vi har hatt et lass av online-turneringer, men det er noe helt annet å møtes fysisk. Med foreldre og det hele var det antagelig rundt 150 sjakkmennesker rekende rundt på skolen denne dagen. Vi noterte masse godt humør og håper både deltagere og foreldre var fornøyde.

Som vanlig var det sterk ung dominans også i GP-turneringen. Gunnar Brandshaug Dale (15) har vært god lenge, men det ryktes ny oppblomstringen av interessen den siste tiden. Han så i hvert fall ut som en klippe i denne turneringen, men sannelig måtte han bite i gresset mot Isak Vinh Brattgjerd (12) i siste runde. Tidligere hadde Håvard Haug (11) slått Isak men tapt mot Gunnar. Disse tre var i en klasse for seg. Alle endte på 6 poeng av 7 etter å ha avgitt poeng mot hverandre men slått de øvrige, men Gunnar snek seg først på kvalitetsberegning.

Også videre var det masse ungdom. Vi oppfordrer alle fra barneturneringen til å ta skrittet videre og spille i den såkalte «voksenturneringen». Her kan man få rating, og artig er det kanskje å spille mot de eldre.

Kred også til de som faktisk er voksne for å stille opp i turneringen! Det kan ikke være lett møte så mange unge talentspirer, men forhåpentligvis er det moro med sjakk uansett alder på motstander.

Vi har store ambisjoner for vårt neste arrangement 11. desember. Da er det juleturnering og masse som skjer med ekstra premiering, lotterier og alt hva Olga kan finne på. Gled dere! 😊