NTG Hurtig Grand Prix og Dragulf BGP september

Det er «full trøkk» på våre ungdomsklubb nå med masse barn på våre spillekvelder og kurs og alt vi holder på med. Og vi gleder oss over at mange også dukker opp på vår månedlige turnering. I BGP-turnering var det stor dominans av Dragulf-ere. Om denne trenden fortsetter, blir det riktig spennende framover! Vi håper folk forblir inspirerte og holder koken også videre framover. Et godt miljø er gjerne roten til alt godt, så vi er glade for at folk stiller opp og gjør dette til en fin turnering.

Vi håper å favne hele spekteret av sjakkspillere, men vi må innrømme at vi ikke lykkes like bra med vår A-gruppe i GP-turneringen. Denne gang var det bare tre i A-gruppen, så de måtte slås sammen med de resterende. Toppspillerne viste hvorfor de var høyeste rangert, og var suverene. Men vi håper systemet går sin gang og at vi intern produsere flere som snart vil ta opp kampen og spise kirsebær med de beste.

En liten forespørsel til de beste, som sikkert ønsker å få flere å bryne seg med: Fint om dere melder på litt tidligere! Så ser andre at «her er det mange gode» og så kommer det kanskje enda flere «go’inger».