NTG Langsjakk og talentsamling Gruppe Hard uke 31

Denne uken arrangerte vi vår første langsjakkturnering med tanke på våre medlemmer som trengte erfaring med seriøs sjakk og ville prøve sine krefter etter en lang pause uten turneringer.

Vi er stolte av våre elever som ikke mistet motivasjon under pandemien, fortsatte å delta på alle treninger og samlinger online og ventet tålmodig på spillemuligheter. Det er stor stas å se at alle leverte solide resultater nå.

Vi gratulerer Tonnaaw, Petter og Victor med respektive første, andre og tredje plass i kategori under 1500 i FIDE rating , Tobias med beste resultat i kategori uten rating og Bobo med beste resultat i kategori under 1250 i FIDE rating . Tonnaaw også imponerte stort med beste ratingprestasjon i hele turneringen på 1825!

Tobias, Bobo, Emil og David har i tillegg spilt nok partier mot ratede motstandere for å få sin første FIDE rating, gratulerer!

Ved siden av turneringen kjørte vi talentsamling, hvor barna fikk opplæring og partianalyse med trenerne mellom rundene. Håper alle har lært masse!

Ikke alt gikk som planlagt med logistikk. Vi er veldig takknemlige til OSS som reddet situasjonen i siste liten og leide oss lokalene. Jeg klarte ikke å komme tilbake til Norge for å hjelpe med arrangementene heller, men Simen, Henrik, Timofey, Misha, Sondre, Thyra, Sigurd og Noam gjorde en fantastisk jobb!

Bra jobba alle sammen! Vi sees snart!