Sjakkleir i vinterferien og Dragulf BGP Mr. Gorilla

Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette var en supervellykket sjakkuke! Undertegnede, altså Simen, fikk gleden av å være vikar for en gruppe på torsdagen, og for meg var det skikkelig inspirerende! Håper barna også opplevde det slik. Veldig morsomt er det å se at stadig flere blir bedre og bedre. De beste her er allerede blant de beste i landet i sine aldersgrupper.

Vi synes også det er moro at hele 31 av de 58 deltagerne i turneringen siste dagen kommer fra Dragulf USK, vår egen sjakklubb. Her får vi sjansen til å lage vår egen lille verden der vi håper å få med flest mulig lengst mulig. Magnus Carlsen har vist at det går an sågar å bli verdens beste. Så da er det bare å gjøre som han, spille og trene masse sjakk!

Og vi minner igjen om at Magnus begynte å spille aktivt først når han var 8,5 år. Her var det flere som var langt yngre enn det, og som altså ligger foran Magnus i løypa.

Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger! Det setter vi STOR pris på!  Da får vi også lyst til å stå på.

Takk til våre «faste» instruktører Arne Birger og Waldemar, men også takk til Livia Lindstad, som hjalp oss på turneringen siste dagen. Og ikke minst til moren hennes (og Victors også ) for deilige frukt!