Superjevn lynturnering

Det er sjelden mulig å vinne en åtte-runders sjakkturnering med to tap. Men i kveld var det jevnt nok til at alle spillerne hadde gått på minst to tap før siste runde. Faktisk var det hele fem spillere som lå i delt ledelse; Pantham, Oda, Nikolay, Riccardo og Hallvard. Bare et halvt poeng bak lå Frederik og Eskil. Pantham vant raskt mot Frederik i siste runde og sikret seg seieren, mens Riccardo og Oda fikk noen crazy helpoeng og havnet på andre og tredje plass. Hallvard kunne også fått like mange poeng, men overså at motstanderen hadde tapt på tid og tok i stedet remis.

Selv om det skjedde mye rart i siste runde var det også mye godt spill og kidsa fikk revansje mot vår gjestende superveteran Odd Ristesund. Odd vant forrige lynturnering, men denne gang måtte han nøye seg med 3,5 poeng og en plass lenger ned på tabellen.

Sammenlagt etter tre turneringer er det også Pantham som leder. Det er imidlertid bare de 8 beste av 12 kvelder frem til jul som teller og mange bak har to gode resultater allerede.