Talentsamling Dragulf

Storveis var det å kunne starte høsten med samling med de mest ivrige i klubben. 23 fornøyde barn og ungdom i alderen 6 til 14 år fikk fem dager med intensiv trening med ingen ringere enn Simen Agdestein, Johannes Haug og Lucas Ranaldi som trenere for hver sin gruppe.

Simen Agdestein tok seg naturligvis av A-gruppen. Sjakktreningen ble holdt utendørs de første dagene, men måtte til slutt gi seg etter det kom dårlig vær. Simen la hovedfokuset for treningen på sin tidligere elev Magnus Carlsen og tok de med på den fantastiske reisen til verdensmestertittelen. Simen holdt også simultan, som var til stor begeistring for de fremadgående talentene.

Johannes var trener for gruppe nummer to. Her var det oppgaveløsning og taktikkoppgaver det gikk mest i, noe barna hadde stor glede av.

Gruppen var overivrige og hadde også mye plass til overs for godteri. Noe som Johannes var svært generøs med ifølge han selv, barna var derimot uenig.

I C-gruppen var det Lucas som stod for treningen. Barna var i alderen 6-7 år, og selv om de var små, var de veldig engasjerte og overraskende gode for alderen. Virker som vi har mange lovende talenter for tiden, og en god fremtid i vente for sjakk-Norge!

Olga administrerte som vanlig det hele og gjorde det lett for trenerne med et «ferdiglaget» opplegg bestående av taktiske oppgaver, turneringsspill med påfølgende analyser og som vanlig masse lek og moro. Dette ble satt pris på fra begge parter.

Med små grupper og masse antibac håper vi at både kvaliteten på treningene og smittevernhensyn ble ivaretatt. Vi får bare håpe tilstanden normaliserer seg snart og vi ser frem til flere talentersamlinger for å dyrke norske talenter!

Olga tok masse fine bilder, som ligger i vår Facebook gruppe: