Turneringer på NTG 17. september

Lørdag 17. september arrangerte vi en barne- og en voksenturnering på NTG. Nesten 100 deltakere var fordelt over turneringene med god representasjon fra Dragulf og Dragen i begge.

Det ble spilt 6 runder i barneturneringen hvor spillerne fikk 15 minutter hver til å fullføre partiet. Turneringen ble også delt i 5 grupper og de tre beste i hver gruppe fikk en diplom og en medalje i tillegg til Astro-bonde deltakerpremie som alle fikk.

Nå at pandemien er over og arrangementer er tilbake, begynner det å dukke opp flere deltakere som har samlet nok turneringer for å få den store Drage-premien.

Mange lurer på reglene for å få denne premien. Man trenger bare å spille 8 turneringer arrangert av Dragulf USK. Disse trenger ikke å være spilt samme kalenderår.

Voksenturneringen varte litt lengre med 7 runder som ble spilt og med en tidskontroll på 10 minutter pluss 5 sekunder tilleggstid for hvert trekk. Frode Elsness, Semen Mitusov og Elham Abdrlauf var de 3 eneste spillerne i gruppe A og desidert de beste spillerne i turneringen som spilte sammen med gruppe B, men kjempet om egen premie.

Men nesten 40 deltakere totalt fikk Dragen-medlemmer Oda Kofoed Skramstad 1 plassen i gruppe B og Pantham Kaewpitakkun og William Olsen vant begge en ratingpremie i sine kategorier.

Bilder: Thor Kvakkestad, Olga Dolzhykova