Ungdomslandslagssamling 4.-5. juni 2016

Etter en vel gjennomført landslagssamling, med 67 glade barn, sitter vi igjen med en rekke flotte minner.

Gjennom helgen har vi spilt fotball, humiliert Simen i simultan og hatt en forrykende lynsjakkturnering, der Salomon dro det lengste strået. Rijad Dupovac imponerte og endte på en tredjeplass bak Hauge. Turneringen fikk også besøk av tittelspillerne Øyvind Johansen og Svetoslav Mihajlov, som endte på fjerde og femte plass. RESULTATER Lynsjakk

Vi spilte ikke bare sjakk, men også fotball og andre uteaktiviteter. Spillet «sheriff» ble likt ekstremt godt av barna. Hoppetau falt også i smak, både blant guttene og jentene. Vi var også så heldig at vi hadde privat kokk, som serverte og suppe, pizza og brødskiver.

På søndag startet treningen ni, og etter to timer med hard sjakktrening var det duket for landskamp mot England. 16 spillere, som hadde vunnet kvalifisering i hver sin gruppe, var tatt ut som representanter for Norge. Norge var overlegne, og som premie måtte det engelske landslaget synge nasjonalsangen vår. Fantastisk! Se VIDEO

Helgen ble avsluttet med foredrag av Frode Urkedal, hvor han viste frem sitt parti mot den russiske stormesteren Vladimir Burmakin. Urkedal er fersk stormester, og partiet var fra turneringen der han tok sitt siste GM-norm. Etter foredraget spilte Lars Oskar Hauge et sjakkparti på storskjerm, der han vant i stor stil.

Med et sterkt trener-team med tidligere NTG-elever og superglade barn, håper vi dette har vært enda en god vel gjennomført landslagssamling for alle! :-)

Sees neste gang!

Hilsen Lars Oskar Hauge