Vinterferien 2019

Vi rir videre på sjakkbølge og var glad for å ønske hele 65 barn velkommen til sjakkleir på Skøyen skole i vinterferien. Vi merker at nivået er høyere enn vanlig. Selv de antatt ferskeste var ikke så verst. Det ser ut som det har hevet seg over hele linja. Alle hadde peiling! 😊

Vi gleder oss også over at mange kommer fra våre andre aktiviteter i Dragulf Ungdomssjakklubb, enten det er kurs på skolen, på kveldstid eller våre gratis spillekvelder. Vi håper å ha et helhetlig opplegg, og hyggelig er det at folk blir med oss videre og benytter seg av tilbudene våre. Les mer om dette på www.dragulf.no.

Det var sågar noen langveisfarende som tok turen inn til Oslo for å være med. Noen var påmeldt bare et par dager, men ble likevel med videre. Vi håper dette er gode tegn og et signal om at folk har kost seg.

Stor takk til våre gode trenere Arne-Birger Lund, Johannes Haug, Lucas Ranaldi, Askild Bryn og Erlend Kyrkjebø. Vi håper å få med både dem og barna på sommerleir på Bygdøy skole siste uken i juni. Vi kjører også et spesialopplegg med Internasjonal mester Erlend Mikalsen i forkant av Landsturneringen i Larvik i juli. Merk også sjakkleir på Bjøntegaard siste del av sommerferien.

Oversikt over alle våre arrangementer på www.sjakkevent.no!